Cursus thema: Chakra’s

Heb je wel eens het gevoel dat je met je hoofd in de wolken loopt en niet helemaal ‘hier’ bent? Komen prikkels bij jou soms wat hard binnen? Daar kun je behoorlijk last van hebben. Waarschijnlijk zijn je chakra’s dan uit balans. Elk van de zeven energiecentra hebben hun eigen functie. In deze cursus gaan we ze één voor één langs en kijken we wat ze ons te vertellen hebben en wat ze nodig hebben.  Kom weer in balans en doe mee!

Thema: de zeven chakra’s…

Elk chakra heeft zijn eigen functie en kwaliteit. Vaak hebben ze ons ook heel wat te vertellen. In zeven avonden, verdeeld over 16 weken, staan we elke bijeenkomst stil bij een ander chakra en kijken we wat het ons te vertellen heeft en wat we nodig hebben. Daar ga je meteen mee aan de slag. Persoonlijke ontwikkeling en jouw chakra’s weer in balans brengen. Dat is de bedoeling van deze cursus rondom de zeven chakra’s.

Elke avond staat een ander chakra centraal. We halen symbolen, kleuren en woorden naar boven die ons iets vertellen over wat we nodig hebben. Dat integreren we in een handgeschreven mandala, voor elk chakra één. Hiermee wordt het diep in je onderbewustzijn opgenomen. Aan het eind van de cursus heb je een hele serie die je helpt de balans te herstellen.

Luister wat jouw chakra’s je te vertellen hebben. Meld je hier aan voor de cursus

Data najaar 2019

De cursus wordt gegeven op 7 avonden  en wel op de volgende donderdagavonden:  04-09, 18-09, 02-10, 16-10, 30-10, 13-11, 27-11