Basis- en kennismakingsworkshop

Maak tijdens deze toegankelijke workshop kennis met de kracht van Mandala Schrijven.

Ben jij altijd al gefascineerd geweest door mandala’s? Of heb je misschien iets met schrijven? Zoek je naar nieuwe invalshoeken om creatief, ontspannen of zelfs meditatief bezig te zijn? In het mandala schrijven worden al deze aspecten gecombineerd.

Heldere, positieve woorden – woorden van dankbaarheid, mededogen, vreugde en liefde – dragen een prachtige energie en kracht in zich. Zij zijn uitingen van onze oorspronkelijke, wezenlijke zelf. Wanneer we een mandala creëren met heldere, positieve woorden, doordringen we ons met deze kwaliteiten. We halen ze uit onze universele bron naar boven en nemen ze vervolgens op in ons bewustzijn, ons lichaam en in de wereld om ons heen.

Basisworkshops

Regelmatig wordt de basisworkshop georganiseerd waarin je in een avond kennismaakt met mandala schrijven en aan de slag gaat in het werkboek.

Data
Sluit aan op een avond die jou het beste uitkomt. Momenteel zijn kennismakingsworkshops gepland voor:

  • dinsdag 3 april 2018 (Weert) – VOL
  • woensdag 30 mei 2018 (Weert)
  • dinsdag 26 juni 2018 (Weert)
  • woensdag 5 september 2018 (Weert)
  • woensdag 3 oktober 2018 (Weert) – VERVALLEN I.V.M. VERHUIZING
  • dinsdag 13 november (Weert)
  • donderdag 13 december (Weert)

Programma
De kennismakingsworkshops vinden plaats op verschillende locaties. Kijk in de agenda voor meer informatie. De workshop duurt van 19.00 uur tot ongeveer 21.15 uur

Kosten
De kosten bedragen € 24,95. Koffie, thee, versnaperingen, en een hand-out  zijn inbegrepen. Wil je er thuis mee meteen mee verder kunnen, bestel dan bij het aanmelden meteen het werkboek waarin gewerkt gaat worden. Door de combinatiekorting heb je €3,= voordeel en betaal je slechts € 14,95 voor het basiswerkboek.

Neem je nog iemand mee die nog niet eerder heeft deelgenomen aan een workshop mandala schrijven? Stuur dan eerste een mailtje voordat je je aanmeldt en ontvang een speciale kortingscode waarmee de 2e persoon voor de HELFT van de prijs  kan deelnemen.

Kennismakingsworkshops

Bij gelegenheid worden speciale kennismakingsworkshops georganiseerd, vaak in samenwerking met andere partijen waarbij zeer laagdrempelig in een avond kennis gemaakt kan worden met het concept en een mini-mandala wordt gemaakt om een eerste gevoel te krijgen bij het concept.

EXTRA! Buiten jouw eigen mandala krijg je nog een extraatje mee zodat je er ook thuis meteen mee verder kunt.

Data
Momenteel zijn kennismakingsworkshops gepland voor:

  • donderdag 19 april 2018 bij Vita Humana in Maaseik

Programma
De workshop duurt van 19.00 uur tot ongeveer 20.45 uur

Kosten
De kosten bedragen € 5,=.