Workshop Kerst-/Nieuwjaarskaarten maken

Maak tijdens deze toegankelijke workshop kennis met de kracht van Mandala Schrijven.

Heldere, positieve woorden – woorden van dankbaarheid, mededogen, vreugde en liefde – dragen een prachtige energie en kracht in zich. Wat is er mooier om deze energie en deze krachtige woorden te sturen naar al jouw dierbaren deze feestdagen.

Maak tijdens de workshop jouw persoonlijke en unieke handgeschreven mandala waarin jouw Kerst-/Nieuwjaarswens is verwerkt. Op basis van dit originele handwerk worden vervolgens dubbele kaarten gedrukt waarmee je absoluut unieke wenskaarten hebt die je zo kunt versturen.

Standaard kun je kiezen voor een oplage van 25 of 50 kaarten. Meer is ook mogelijk op aanvraag.

 

 

 

Data
Sluit aan op een dagdeel dat jou het beste uitkomt. Momenteel zijn de workshops gepland voor:

  • woensdag 4 december – ochtend (Weert)
  • dinsdag 10 december – avond (Weert)
Voorbeeld digitale opmaak kaart

Programma
De workshops vinden plaats op verschillende locaties. Kijk in de agenda voor meer informatie. De ochtendworkshop duurt van 09.00 tot ongeveer 12.30 uur. De avondworkshop duurt van 19.00 uur tot ongeveer 22.30 uur

Gedrukte kaarten op basis van je eigen geschreven mandala

Kosten
De kosten bedragen € 74,97 voor de workshop inclusief 25 gedrukte dubbele kaarten met envelop en € 99,97 voor de workshop inclusief 50 gedrukte dubbele kaarten met envelop.
Koffie, thee, versnaperingen, en een hand-out  zijn inbegrepen.

Neem je nog iemand mee die nog niet eerder heeft deelgenomen aan een workshop mandala schrijven? Stuur dan eerst een mailtje voordat je je aanmeldt en ontvang een speciale kortingscode waarmee de 2e persoon voor de HELFT van de  prijs  kan deelnemen. Deze korting is alleen van toepassing op de workshopprijs, niet op de gedrukte kaarten.