Workshop thema: seizoenen

Voel jij ook het verschil van de seizoenen? Het ene seizoen bruis je van de energie en tijdens een ander seizoen rol je jezelf het liefst op onder een deken. Elk seizoen heeft zijn eigen boodschap en energie. In onze huidige maatschappij zijn we vaak vergeten hoe mee te bewegen met deze seizoenen. Ze hebben ons echter allemaal wat te leren. Rond de aanvang van elk seizoen wordt een workshop georganiseerd waarbij het seizoen van dat moment centraal staat. Kom weer in balans en beweeg mee met de seizoenen!

Thema: de vier seizoenen…

Elk seizoen even stilstaan wat de komende tijd voor jou van belang is en hier meteen mee aan de slag gaan. Rust en balans vinden. Dat is de bedoeling van de thema sessie rondom de vier seizoenen.

Door elk seizoen de symbolen, kleuren en woorden die naar boven komen te integreren in een handgeschreven mandala, wordt het die in je onderbewustzijn opgenomen en merk je het meteen. De mandala helpt je deze energie de rest van het seizoen terug te halen.

Beweeg mee op het ritme van de seizoenen en luister wat je ze te vertellen hebben. Meld je hier aan voor alle vier de workshops.

Data 2020

Ervaringen van deelnemers

default image

Heel bijzonder om te merken hoe de mandala als vanzelf uit je binnenste ontstaat. Aanrader! - M. Jacobs

16 mei 2017

default image

Mooi om kennis te hebben gemaakt met een nieuwe vorm van mandala's maken. Een vorm die goed bij mij past en mij zeer aanspreekt. - J. Koeiman

25 februari 2017

default image

Het was een leuke nieuwe ervaring om deel te nemen aan de workshop mandala schrijven. Graag zou ik nog een keertje de mandela chakras willen gaan doen. - R. Gijsbers

25 februari 2017

default image

Bijzondere 'anders dan anders' creatieve ochtend. Zeer aan te bevelen - A. Knapen

25 februari 2017