Workshop seizoen herfst

Schrijf het rond… – thema “Herfst”
WORKSHOP MANDALA SCHRIJVEN

Heb jij resultaten geboekt deze zomer? Wil je nu gaan oogsten en kun je wel wat wat hulp gebruiken om alles los te laten? Op woensdag 10 oktober 2018 (NIEUWE DATUM) wordt weer een workshop mandala schrijven gehouden. Start met een moment voor jezelf en maak de boodschap van de herfst in jou wakker. 

Thema: Herfst
Het is herfst; bladeren verkleuren, vruchten worden geoogst en dieren zijn aan het hamsteren. De natuur bereidt zich voor op de winterse kou en laat alles los. Een mooi moment om zelf ook naar binnen te keren en in jezelf op zoek te gaan naar wat jij los mag laten en dit vast te leggen en tot je te nemen met een persoonlijke, handgeschreven mandala
De herfst is de tijd van oogsten, loslaten en voorbereiden op reflectie, maar ook van spelen in de bladeren en regen trotseren. Wat betekent het voor jou? In een meditatie zoek je de symbolen, kleuren en termen die voor jou deze herfst van belang zijn. Deze vormen het uitgangspunt van jouw mandala.

Programma
De workshop vindt plaats in 
Weert.
In grote lijnen ziet het programma van de ochtend er als volgt uitzien:
– 08:30 – 08:45 uur   ontvangst met koffie en thee
– 08:45 – 09:15 uur   kennismaking, introductie en meditatie
– 09:00 – 11:45 uur   aan de slag met de mandala
– 11:45 – 12:15 uur   afronding

Wat heb je nodig?
Alles is aanwezig, je hoeft niets mee te nemen. Wil je er thuis verder mee aan de slag? Tijdens de workshop kun je materiaal kopen zodat je altijd met de juiste kleuren en materialen thuis vooruit kunt.

Kosten
De kosten van één workshop bedragen € 39,95. Koffie, thee, versnaperingen, een hand-out en papier/sjablonen zijn inbegrepen.
Wanneer je je aanmeldt voor alle vier de seizoenen workshops, ontvang je ruim 20% korting en betaal je slechts € 31,24 per workshop!

Ambassadeursregeling
Ben je al ooit naar een workshop geweest en neem je de volgende keer een introducé mee? Dan betaal jij slecht de helft

Groepsregeling
Heb je een aantal geïnteresseerden en wil je de workshop volgen in privékring of bij jou op locatie? Dat kan. Wanneer je minimaal vijf mensen hebt buiten jouzelf, kom ik naar jou toe en volg jij de workshop voor niets.