Workshop seizoen lente

Schrijf het rond… – thema “Lente”
WORKSHOP MANDALA SCHRIJVEN

Heb jij een beetje een ingeslapen gevoel zo na de winter? Kun je wel een frisse lentestart gebruiken? Op woensdag 20 maart 2019 wordt weer een workshop mandala schrijven gehouden. Start met een moment voor jezelf en maak de boodschap van de lente in jou wakker. 

Thema: Lente
Het is lente; de knoppen springen open, bollen ontluiken, zaden ontkiemen. De natuur ontwaakt uit de winterrust en komt weer tot leven. Overal gonst nieuw leven om ons heen. Ook jij kunt een nieuwe start maken door jouw initiatief vast te leggen en tot je nemen met een persoonlijke, handgeschreven mandala.
De lente is de tijd van nieuw leven en ontwaken, maar ook van de grote schoonmaak en nieuw initiatief. Wat betekent het voor jou? In een meditatie zoek je de symbolen, kleuren en termen die voor jou deze lente van belang zijn. Deze vormen het uitgangspunt van jouw mandala.

Programma
De workshop vindt plaats in Weert.
In grote lijnen ziet het programma van de ochtend er als volgt uitzien:
– 08:30 – 08:45 uur   ontvangst met koffie en thee
– 08:45 – 09:15 uur   kennismaking, introductie en meditatie
– 09:00 – 11:45 uur   aan de slag met de mandala
– 11:45 – 12:15 uur   afronding


Wat heb je nodig?

Alles is aanwezig, je hoeft niets mee te nemen. Wil je er thuis verder mee aan de slag? Tijdens de workshop kun je materiaal kopen zodat je altijd met de juiste kleuren en materialen thuis vooruit kunt.

Kosten
De kosten van één workshop bedragen € 39,95. Koffie, thee, versnaperingen, een hand-out en papier/sjablonen zijn inbegrepen.
Wanneer je je aanmeldt voor alle vier de seizoenen workshops, ontvang je ruim 20% korting en betaal je slechts € 31,24 per workshop!

Ambassadeursregeling
Ben je al ooit naar een workshop geweest en neem je de volgende keer een introducé mee? Dan betaal jij slecht de helft

Groepsregeling
Heb je een aantal geïnteresseerden en wil je de workshop volgen in privékring of bij jou op locatie? Dat kan. Wanneer je minimaal vijf mensen hebt buiten jouzelf, kom ik naar jou toe en volg jij de workshop voor niets.