Workshop seizoen winter

Schrijf het rond… – thema “Winter”
WORKSHOP MANDALA SCHRIJVEN

Zit jij vol van het afgelopen jaar en is het lastig alles los te laten. Wil je jezelf voorbereiden op een nieuw (voor)jaar en kun je wel wat hulp gebruiken om tot reflectie te komen? Op woensdag 18 december 2019 en maandag 23 december 2019 wordt weer een workshop mandala schrijven gehouden. Start met een moment voor jezelf en maak de boodschap van de winter in jou wakker. 

Thema: Winter
Het is winter; de bomen hebben hun bladeren al losgelaten en de natuur komt in diepe rust. Een mooie tijd om zelf een  moment van bezinning te nemen en eens te kijken wat voor ons op dit moment belangrijk is om dat vervolgens vast te leggen en tot je te nemen met een persoonlijke, handgeschreven mandala
De winter is de tijd van bezinning en rust, maar ook van licht en warmte. Wat betekent het voor jou? In een meditatie zoek je de symbolen, kleuren en termen die voor jou deze winter van belang zijn. Deze vormen het uitgangspunt van jouw mandala.

Programma
De workshop vindt plaats in Weert.
In grote lijnen ziet het programma van de ochtend er als volgt uitzien:
– 08:30 – 08:45 uur   ontvangst met koffie en thee
– 08:45 – 09:15 uur   kennismaking, introductie en meditatie
– 09:00 – 11:45 uur   aan de slag met de mandala
– 11:45 – 12:15 uur   afronding

Wat heb je nodig?
Alles is aanwezig, je hoeft niets mee te nemen. Wil je er thuis verder mee aan de slag? Tijdens de workshop kun je materiaal kopen zodat je altijd met de juiste kleuren en materialen thuis vooruit kunt.

Kosten
De kosten van één workshop bedragen € 39,95. Koffie, thee, versnaperingen, een hand-out en papier/sjablonen zijn inbegrepen.
Wanneer je je aanmeldt voor alle vier de seizoenen workshops, ontvang je ruim 20% korting en betaal je slechts € 31,24 per workshop!

Ambassadeursregeling
Ben je al ooit naar een workshop geweest en neem je de volgende keer een introducé mee? Dan betaal jij slecht de helft

Groepsregeling
Heb je een aantal geïnteresseerden en wil je de workshop volgen in privékring of bij jou op locatie? Dat kan. Wanneer je minimaal vijf mensen hebt buiten jouzelf, kom ik naar jou toe en volg jij de workshop voor niets.