Workshop seizoen zomer

Schrijf het rond… – thema “Zomer”
WORKSHOP MANDALA SCHRIJVEN

Bruis je van de energie na de lente? Wil je vooruit deze zomer en zoek je alleen nog een duwtje in de juiste richting? Op woensdag 19 juni 2019 wordt weer een workshop mandala schrijven gehouden. Start met een moment voor jezelf en maak de boodschap van de zomer in jou wakker. 

Thema: Zomer
Het is zomer; alles staat in volle bloei, vruchten verschijnen, groenten worden geoogst. De natuur laat zich in volle ornaat zien en alles mag naar buiten treden. Ook jij kunt jezelf laten zien door wat voor jou tot wasdom mag komen vast te leggen en tot je te nemen met een persoonlijke, handgeschreven mandala
De zomer is de tijd van uitbundige bloei, licht, warmte en tot resultaat komen, maar ook van de jezelf laten zien, spelen en genieten. Wat betekent het voor jou? In een meditatie zoek je de symbolen, kleuren en termen die voor jou deze zomer van belang zijn. Deze vormen het uitgangspunt van jouw mandala.

Programma
De workshop vindt plaats in Weert.
In grote lijnen ziet het programma van de ochtend er als volgt uitzien:
– 08:30 – 08:45 uur   ontvangst met koffie en thee
– 08:45 – 09:15 uur   kennismaking, introductie en meditatie
– 09:00 – 11:45 uur   aan de slag met de mandala
– 11:45 – 12:15 uur   afronding

Wat heb je nodig?
Alles is aanwezig, je hoeft niets mee te nemen. Wil je er thuis verder mee aan de slag? Tijdens de workshop kun je materiaal kopen zodat je altijd met de juiste kleuren en materialen thuis vooruit kunt.

Kosten
De kosten van één workshop bedragen € 39,95. Koffie, thee, versnaperingen, een hand-out en papier/sjablonen zijn inbegrepen.
Wanneer je je aanmeldt voor alle vier de seizoenen workshops, ontvang je ruim 20% korting en betaal je slechts € 31,24 per workshop!

Ambassadeursregeling
Ben je al ooit naar een workshop geweest en neem je de volgende keer een introducé mee? Dan betaal jij slecht de helft

Groepsregeling
Heb je een aantal geïnteresseerden en wil je de workshop volgen in privékring of bij jou op locatie? Dat kan. Wanneer je minimaal vijf mensen hebt buiten jouzelf, kom ik naar jou toe en volg jij de workshop voor niets.